Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

Az M1-es sztráda tatabányai szakaszán az elmúlt napokban két hasonló jellegű bűncselekmény történt a hajnali órákban. A Tatabányai Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály munkatársai tervet dolgoztak ki, hogy megakadályozzák a további lopásokat. A nyomozók mindent előkészítettek. Június 18-án, éjfél előtt pár perccel megjelent egy személykocsi a Harkályos pihenőben, amiből két férfi szállt ki. Egy ott parkoló autót szemeltek ki, amibe többször bevilágítottak, majd az ajtaját ismeretlen módon kinyitották. Pénzt vettek ki az alvó sértett járművéből, majd a sajátjukkal sietősen távoztak. A nyomozók követték a menekülő gépkocsit, megállították, majd elfogták az abban ülő 35 és 21 éves román állampolgárt.
A rendőrök előállították a két férfit a Tatabányai Rendőrkapitányságra, és az átvizsgálás során megtalálták a lopott pénzt, amit lefoglaltak. Emellett az elkövetők személyautójában olyan eszközökre leltek, melyekkel gépjárművek ablakaiban, gumiabroncsaiban, zárszerkezetében lehet kárt tenni. Gyanúsítottként hallgatták ki őket, kifosztás bűntett miatt indult eljárás ellenük. A Tatabányai Rendőrkapitányság őrizetbe vette a tetteseket. A rendőrség kezdeményezésére másnap az ügyészség bíróság elé állította őket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 10:10, péntek | Helyi

PARFÜMÖKET LOPTAK

A tatabányai rendőrök a lakosság segítségét kérik a bűncselekmény feltételezett elkövetőinek azonosításában.