Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2013. Augusztus 20. 12:00, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Árokba borult egy kisbusz az M5-ös autópályán, kilencen megsérültek

Árokba borult egy kisbusz az M5-ös autópályán, kilencen megsérültek

Kilenc külföldi állampolgár megsérült egy mikrobuszban, amikor a jármű árokba borult kedd reggel az M5-ös autópályán, Kunszállás közelében - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Árvai Edina tájékoztatása szerint a baleset az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 105-ös és 106-os kilométerszelvény között történt eddig tisztázatlan okból, a kisbuszban ülő tizennégy ember közül kilencen megsérültek.
A legsúlyosabb állapotban lévő utasokat két mentőhelikopter vitte kórházba – tette hozzá a szóvivő.
Jelezte: a korábbi teljes útzárat időközben feloldotta a rendőrség, az úttestről letért és árokba borult jármű műszaki mentése, valamint a helyszínelés jelenleg félpályás forgalomkorlátozás mellett zajlik.
Az MTI információi szerint a balesetben román állampolgárok sérültek meg, heten súlyosan, ketten pedig könnyebben, ám megfigyelésre a többi utast is kórházba vitték a mentőszolgálat munkatársai.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.