Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2016. Január 05. 08:52, kedd | Helyi

Befejeződött a Kölcsey iskolában zajló nagyszabású felújítás

Befejeződött a Kölcsey iskolában zajló nagyszabású felújítás

A beruházással sor került a Kölcsey Ferenc Általános Iskola teljes energetikai megújítására.

Önkormányzatunk folyamatosan keresi annak a lehetőségét, hogy évről-évre egyre több városi intézmény újulhasson meg: így egy – még 2013-ban benyújtott és csak 2015 őszén elbírált – sikeres pályázatnak köszönhetően mintegy 128 millió forintos összértékű fejlesztés keretében zajlott a Kölcsey iskola teljes energetikai korszerűsítése, mellyel költségkímélőbb és „zöldebb” lett a létesítmény fenntartása. A beruházás segítségével megvalósult a homlokzati nyílászárók cseréje, a falak és a tető hőszigetelése is, valamint a fűtési rendszer megújításával új, szabályozható radiátorokat, csöveket, kazánokat és bojlereket kapott az épület.

2015-ben a Dózsekerti Óvoda, Óvárosi Bölcsőde és a Kölcsey Ferenc Általános Iskola 288 millió forint értékű teljes energetikai korszerűsítésén kívül 14 tatabányai intézményben zajlottak felújítások, beruházások. Megújult a felsőgallai Széchenyi István Általános Iskola teljes tetőszerkezete is, valamint befejeződött többek között a Bárdos László Gimnázium vizesblokkjainak II. ütemű beruházása, a Jókai Mór Általános Iskola vizesblokkjának felújítása, valamint a Kertvárosi Általános Iskola játszóterének és a Móra Ferenc Általános Iskola tornatermének megújítása is.

Fotó: tatabanya.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 26. 07:44, szerda | Sport

Egymás elleni döntetlennel jutott tovább Anglia és Szlovénia

A mieinket azonban nehéz helyzetbe hozta ez az eredmény.