Városlista
2024. június 28, péntek - Levente, Irén

Hírek

2024. Június 19. 15:29, szerda | PR
Forrás: (X)

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Csokoládégyárat őriznek és takarítanak

Többkörös pályázaton ismét el nyerte a szerencsi és a miskolci Nestlé gyártelepek takarítását, biztonsági őrzését és a létesítmények külterületeinek gondozását a Jánosik és Társai Kft.

Pályázati sikerük fő okaként a cég stabil működését és a korábban ezeken a helyeken megelégedésre végzett munkát, a megbízható, minőségi szolgáltatást valamint a versenyképes árat jelölte meg Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

A Nestlé ma a világ vezető élelmiszeripari vállalata. Termékeivel élen jár az egészséges táplálkozás, és életmód elterjesztésében. Magyarországon három gyárukban - több mint 2400 embert foglalkoztatnak. Az itt folyó termelésnek, illetve a termékfejlesztéseknek köszönhetően a magyarországi üzemek a Nestlé cégcsoporton belül is kiemelt szereplők. A hazánkban előállított termékek eljutnak Európa és a világ üzleteinek polcaira. A gyártás során kizárólag olyan alapanyagokat használnak, amelyek megfelelnek a magas szintű élelmiszer-biztonsági és minőségi előírásoknak.

Sok más céghez hasonlóan főtevékenységük támogatására felhasználnak bizonyos szolgáltatásokat, amelyek nélkül a szervezetnek a működése elképzelhetetlen lenne. A Facility Management, azaz a műszaki létesítménygazdálkodás mely magába foglalja a takarítást, biztonsági szolgálatot és a külterület gondozást. A Jánosik Kft. több éve vezette be ezt a komplex szolgáltatását, sikerrel. Mára már országosan több multinacionális vállalatnál lát el Facility Management szolgáltatást.

A Nestlé gyártelepekkel kapcsolatos elvégzendő feladatok megoldása igazi szakmai kihívásokat jelentenek. Diósgyőrben működik a Nestlé egyetlen, kizárólag üreges csokoládéfigurákra specializálódott gyáregysége. A szerencsi gyár pedig a Nestlé európai italporgyártó üzeme és itt tevékenykedik a cég közép-kelet-európai régiójának érzékszervi vizsgáló központja. Takarításnál figyelembe kell venni, hogy maximálisan betartsák az élelmiszeriparban előírt szigorú higiénés feltételeket, állandóan biztosítsák a tiszta környezet. A takarításhoz különleges gépeket használnak, például gőztisztító berendezéseket, robbanásbiztos porszívókat. A külső felületeket alpin-, és ozmózis technológiával tisztítják.

Az őrző-védő munka is speciális biztonságtechnikai alkalmazásokat igényel. Saját fejlesztésű elektronikus őrnaplóval gondoskodnak a ki- és beléptetésekről, a kulcsok kezeléséről, az alvállalkozók munkájának, a rakományok ellenőrzéséről.

A két telephelyen több mint ötven Jánosik Kft.-s szakember dolgozik folyamatosan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 14:39, kedd | PR

K&H: óvatosan a bankkártyával a vakáció alatt is

4+1 ötlet, amely segít felhőtlenné tenni a nyári ejtőzést

2024. Június 06. 11:08, csütörtök | PR

Györök Fesztivál a Magyar Médiaválogatottal

Május 4-én Györök Fesztivált tartottak a Somogy vármegyei Szőlősgyörökön

2024. Június 04. 10:39, kedd | PR

K&H: mennyiből utaznak a magyar turisták?

összesen 327 ezer forintból nyaralunk idén

2024. Május 30. 11:57, csütörtök | PR

Negyven százalékkal nőtt a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn résztvevők száma

pénzügyi csúcsteljesítménnyel rukkoltak elő a gyerekek