Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2015. Július 16. 00:00, csütörtök | Helyi
Forrás: tatabanya

Elindult az új Tatabányai Közösségi Televízió

Elindult az új Tatabányai Közösségi Televízió

Elindult az új Tatabányai Közösségi Televízió adása. A tatabányai központtal, helyi stúdióban működő televízió minden nap híradóval és változatos témájú magazinműsorokkal szórakoztatja a megyeszékhely nézőit.

Az adás minden hétköznap 18 órakor kezdődik, és mind a híradót, mind az azt követő 40 perces magazint esténként minden órában, illetve másnap délelőtt is megismétlik. A hírek összefoglalóját követően hétfőnként az előző hét legfontosabb eseményeivel foglalkoznak bővebben, míg keddenként a "Hajrá Bányász" című sportmagazinnal várják a nézőket. Szerdánként a Koktél című műsorban a színesebb témáké és a kultúra képviselőié a főszerep, csütörtökönként közéleti kerekasztal-beszélgetést láthatunk, míg pénteken egykori és mai felvételek érdekesen összevágott elegye látható.

A Vértes Agorája által működtetett új Tatabányai Közösségi Televízió egy hónapon belül valamennyi szolgáltató digitális csatornakiosztásában megtalálható lesz. A műsorokat készítő fiatal szakembergárda reméli, minél több tatabányai család otthonába beköltözhetnek a hétköznapokon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.