Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2015. Szeptember 11. 09:17, péntek | Helyi
Forrás: tatabánya

Folytatódik városunk játszótereinek fejlesztése

Folytatódik városunk játszótereinek fejlesztése

Tatabánya önkormányzata kiemelt figyelmet fordít a város játszótereire: a meglévő játszóterek folyamatos tisztán tartása és karbantartása mellett ebben az évben is nagy hangsúlyt fektet új játszóterek létesítésére valamint a meglévők bővítésére és fejlesztésére.

Ennek folytatásaként 2015-ben is több, mint 16 millió forintot szán arra városunk önkormányzata, hogy új játszóterek kialakításával, a meglévők felújításával és bővítésével járuljon hozzá a gyermekek biztonságos kikapcsolódásához.

A modernizációs program keretein belül a felsőgallaiak régi kívánságát teljesítve a városrész futballpályája mellett egy játszótér kerül kialakításra. Az új kültéri, és a legmodernebb biztonsági előírásoknak is megfelelő kombinált játékok telepítésén túl a futballpálya 160m2-eslabdafogó-hálója is megújul.

A felsőgallai játszótér-létesítésen túl megújul a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola udvarán lévő játszótér, valamint bővítik Kertvárosban a Garibaldi és Akácfa utcai, valamint a Bánhidán a 311-es tömb előtti játszóteret is.

Reméljük, hogy az őszi átadást követően a gyerekek mihamarabb birtokba veszik a játékokat, önfeledten pihenve ki rajtuk az óvoda és az iskola fáradalmait.

Tós Boglárka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.