Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2017. Január 26. 09:17, csütörtök | Helyi
Forrás: tatabánya

Már lehet pályázni a sportösztöndíjra

Már lehet pályázni a sportösztöndíjra

Az önkormányzat várja a javaslatokat a Földi Imre sportösztöndíjasok személyére egészen 2017. február 28-ig.

A Földi Imre sportösztöndíjat az előző évi eredmények alapján évente négy sportoló nyerheti el 6-12 hónapra, a támogatás keretösszegét az önkormányzat mindenkori éves költségvetésében biztosítja.

A támogatásban azok a sportolók részesülhetnek, akik olimpiai sportágban, egyéni versenyszámokban, hivatalos nemzetközi versenyen 1-6 helyezést értek el, olimpiai sportágban, egyéni versenyszámokban, sportági szakszövetségek által rendezett hazai-országos illetve magyar bajnokságban 1-3 helyezést értek el, tatabányai székhelyű sportszervezettel kötött, legalább a felkészülés vagy a kvalifikációs versenyrendszerben történő, és a versenyeken való részvételre is vonatkozó, hivatásos sportoló esetén munkaszerződéssel, amatőr sportoló esetén egyéb sportszerződéssel rendelkeznek.

Az ösztöndíjra egy javaslattételi lap kitöltésével lehet pályázni, melynek tartalmaznia kell az ösztöndíjra javasolt sportoló adatait, sportszerződésének hiteles másolatát, valamint a sporteredményei elérését igazoló hivatalos okmányok másolatát. A részletes kiírást itt olvashatja!

A javaslatokat az alábbi linken található adatlapot kitöltve Schmidt Csaba polgármesternek címzetten, írásban kell eljuttatni legkésőbb 2017. február 28.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 10:10, péntek | Helyi

PARFÜMÖKET LOPTAK

A tatabányai rendőrök a lakosság segítségét kérik a bűncselekmény feltételezett elkövetőinek azonosításában.