Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2013. Augusztus 08. 20:18, csütörtök | Bulvár
Forrás: ma.hu

Nagy halat fogott, az meg a halászt kapta be (Videó)

Nagy halat fogott, az meg a halászt kapta be (Videó)

Hosszú percekig nem volt egyértelmű, ki fogott meg kit, mert a halász ugyan kiemelte a vízből a termetes halat, ám egy óvatlan pillanatban a zsákmány ellentámadásba lendült és ráharapott a halász kezére.

Hosszú perceken keresztül küzdött egy halász a zsákmányával, amelyik a hálóban vergődve valahogyan rákapott a férfi kezére és el sem akarta engedni, még azután is szorosan zárva maradt az állkapcsa, hogy elpusztult. A szabaduláshoz egy vasrúdra és egy deszkára, no meg a halász társára is szükség volt, miközben harmadik cimborájuk videóra vette a mentőakciót.

Persze még így sem volt egyszerű a folyamat, de végül érezhetően megkönnyebbült mindenki, amikor a halász lényegében sérülésmentesen kiszabadította a karját.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.