Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2013. Július 10. 08:36, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Napi hat spontán orgazmust produkált a holland nő - a lábán keresztül

Napi hat spontán orgazmust produkált a holland nő - a lábán keresztül

Míg ki nem gyógyították belőle...

A csípőideg sérülése miatt naponta hat orgazmust élt át egy 55 éves holland nő a bal lábán keresztül.

Naponta többször eljutott a csúcsra egy holland nő - még séta vagy bevásárlás közben is. A spontán orgazmust a lábában érezte. Mindez 18 hónappal azután történt, hogy epehólyag műtétje volt. A kórházban a nőnek megsérült a csípőidege, ami a bal lába végéig futott. Így akkor is érezte a gyönyört, ha csak álldogált - írja a Sun.

A nő felkeresett néhány szakembert Hollandiában. Amint megnyomták a talpát, 3 másodperc múlva elélvezett. "Az orgazmus tipikus jeleit produkálta, vagyis kapkodva vette a levegőt, és jellegzetes izomrángások voltak a csípője és a lába tájékán. Utána kifulladt, és kellett neki néhány perc, hogy magához térjen" - magyarázták a kutatóorvosok, akik megtalálták a hibás ideget, és sikeresen blokkolták a téves jeleket.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.