Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2014. Március 26. 19:03, szerda | Sport
Forrás: MTI

Parasportlövő vk - Dávid Krisztina világcsúccsal nyert Stoke Mandeville-ben

Parasportlövő vk - Dávid Krisztina világcsúccsal nyert Stoke Mandeville-ben

Dávid Krisztina világcsúccsal nyerte a légpisztolyosok szerdai versenyét az angliai Stoke Mandeville-ben zajló parasportlövő világkupán.

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tájékoztatása szerint a magyar versenyző 369 körrel az első helyen zárta az alapversenyt, a döntőben pedig 196 körös világcsúccsal végzett az élen.
"Az alapversenyt nem kezdte jól Kriszta, látszott a teljesítményén, hogy öt hónapja nem vett részt egyetlen versenyen sem, az utolsó két sorozata azonban már egész jó lett - értékelt Pál-Plichta Györgyi szövetségi kapitány. - A döntő nagyon szoros volt, Kriszta végig tapadt az első helyezettre és a 14. sorozattól már vezetett, egyre jobban belelendült, volt, hogy ötször egymásután lőtt tízest. Nagyon boldogok vagyunk."
A másik magyar résztvevő, Gurisatti Gyula pénteken versenyez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 07:18, hétfő | Sport

Sallai: Barniért is küzdöttünk

A mérkőzés legjobbjának választott Sallai Roland szerint a magyar labdarúgó-válogatott a súlyos arcsérülést szenvedő Varga Barnabásért is küzdött a skótok ellen drámai küzdelemben 1-0-ra megnyert utolsó Európa-bajnoki csoportmérkőz

2024. Június 24. 07:15, hétfő | Sport

Óriási küzdelemben, az utolsó utáni pillanatban lőtt góllal nyert a magyar válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott Csoboth Kevin 101. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát vasárnap a németországi Európa-bajnokság utolsó fordulós csoportmérkőzésén Stuttgartban.

2024. Június 24. 07:14, hétfő | Sport

Varga arccsonttörést szenvedett, de stabil az állapota!

A magyar labdarúgó-válogatott középcsatárának, Varga Barnabásnak eltört az arccsontja, ezért valószínűleg órákon belül megműtik, így számára véget ért az Európa-bajnokság.

2024. Június 24. 06:00, hétfő | Sport

Spanyol Nagydíj - Végeredmény, a vb-pontversenyek állása

A vasárnapi Forma-1-es Spanyol Nagydíj végeredménye és a világbajnoki pontversenyek állása (a formula1.com alapján):