Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2013. Május 18. 12:00, szombat | Helyi sport

Sport XXI. közép-dunántúli régió atlétika-verseny

Sport XXI. közép-dunántúli régió atlétika-verseny

A SPORT XXI. két korcsoportjában május 11-én elindultak az atlétikai pályaversenyek, melyet kapcsolódnak a téli terem-atlétika és a tavaszi mezei-futó versenyekhez.

A TSC-Geotech Atlétikai szakosztály utánpótlás csoportjai jó hangulatú versenyt vívtak a régióban és egyben az országban is előkelő helyet elfoglaló székesfehérvári és veszprémi gyerekekkel.

A kicsik az U-11-es korosztály váltóverseny formában versenyzett és nagy csatában a házigazda csapatától néhány ponttal lemaradva megszerezték a második helyezést.
A csapat tagjai:
Bondár Barnabás, Szegi Kornél, Virovecz Áron, Papp Sándor, Seres Tamás, Bukó Zsombor, Misák Dávid, Csiki Géza

Az eggyel idősebb korosztályban az U-13-as korcsoportban szép egyéni teljesítményt elérve magabiztosan győzték le a házigazda csapatot és ezzel megnyerték a csapatversenyt.
A csapat tagjai:
Misák Dominika, Fazekas Rebeka, Tibola Zsófia, Áts Viktória, Kovács Krisztina, Fischer Patrik, Gerics Roland, Dér József

Felkészítő edző:
Salamonné Visy Gabriella, Jávorfi Ágnes, Salamon Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:37, kedd | Életmód

Alan Walker 2025-ben Budapestre is eljön

A magyar fővárost is érinti Alan Walker most bejelentett jövő évi európai turnéja. A színpadon arcát félig eltakaró 26 éves norvég dj-producer 2025. március 12-én lép fel a Budapest Arénában.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.