Városlista
2024. július 1, hétfő - Annamária

Hírek

2015. Február 17. 10:15, kedd | Helyi
Forrás: tatabanya.hu

Száz új munkahely Tatabányán

Száz új munkahely Tatabányán

Legalább száz új munkatársat várnak az elkövetkező években az Otto Fuchs Hungary Kft.-hez. A keréktárcsát gyártó cég egy 9 milliárd forintos beruházás segítségével duplájára bővíti a kapacitását.

Az immár húsz éve a Tatabányai Ipari Parkban tevékenykedő vállalat üzleti partnerei közt olyan gyáróriásokat is találunk, mint az Audi, a Mercedes, a BMW, a Volvo, a Porsche és a Fiat. Azon kevés cég közé tartozik a világon, ahol a keréktárcsák nem öntött, hanem préseléses technológiával készülnek. Tavaly összesen több mint egymillió felnit készítettek el így a gyárban.

A németországi meinerzhageni központú anyavállalat döntött a magyarországi fejlesztésről, aminek oka a tavalyi év második felében elért sikerekben keresendő. A tervek szerint a gyártást minimum 1,3 millióra fogják növelni még idén. A teljes fejlesztéshez egy 30 millió euró értékű beruházást, valamint korszerűsítést valósítanak meg, ezután a kapacitás a 2 milliós darabszámot is meghaladhatja majd.

Már keresik az új kollégákat, ami a tatabányai és a környéken élő munkakeresőknek is pozitív hír. Egy dinamikusan fejlődő, sikeres cégnél a dolgozók képességeiket kibontakoztathatják, ami kihat mind az egyéni, mind a csapatteljesítményre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 01. 07:34, hétfő | Belföld

Záporokkal, zivatarokkal indul július első hete, majd visszatér a kánikula

Záporokkal, zivatarokkal indul a július első hete, és sokfelé lesz élénk, olykor erős a szél.