Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2016. Június 14. 09:41, kedd | Helyi
Forrás: tatabánya

Újabb járdaszakaszt újítanak fel

Újabb járdaszakaszt újítanak fel

Tatabánya út- és járdahálózata jelentős területen felújításra szorul. Erre a célra az idei önkormányzati költségvetésben is közel fél milliárd forint lett elkülönítve.

A járda és útfelújítások a város több pontján már korábban elkezdődtek és jelenleg is zajlanak, parkolókat útszakaszokat burkolnak újra, útalapot erősítenek meg az erre elkülönített forrásokból.

Az útfelújítási program részeként járda felújítási munkálatok kezdődtek a Szent Borbála út Tűzoltóság fölötti szakaszán, a korábban elkezdődött burkolat felújítás folytatásaként. Az elavult járdaszakaszon kicserélik a rossz állapotú aszfaltburkolatot, új kerti szegélyt raknak le és a 160 méteres szakasz közel felén megerősítik az útalapot is. A járdafelújítások szakaszosan haladnak, ezúttal ez a terület kap új burkolatot, de további felújítások várhatók ezen a területen is és a város más pontjain is. Az új járdát előreláthatóan két hét múlva vehetik használatba az arra közlekedő gyalogosok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 10:10, péntek | Helyi

PARFÜMÖKET LOPTAK

A tatabányai rendőrök a lakosság segítségét kérik a bűncselekmény feltételezett elkövetőinek azonosításában.