Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2014. Augusztus 26. 09:09, kedd | Helyi sport

Újabb tatabányai siker az Nanjini Ifjúsági Olimpiai Játékokok

Újabb tatabányai siker az Nanjini Ifjúsági Olimpiai Játékokok

Nagy sikerrel szerepeltek a Tatabányai Sport Club versenyzői Luterán Petra magasugró és Schmölcz Márk Xavér gerelyhajító a Nanjini Ifjúsági Olimpiai Játékok atlétikai versenyszámaiban

A TSC-Geotech Atlétikai szakosztályának két fiatalja számára óriási siker volt már az is, hogy a selejtezőkben olyan eredményt értek el, melynek köszönhetően a legjobb 8 közé kerültek és ott bizonyíthatták felkészültségüket.
A magasugrók mezőnyében Luterán Petra 181 cm-es eredménnyel a negyedik helyen végzett. Luterán László tanítványa mindvégig jól összpontosítva, kitűnően versenyzett.
A hétfői versenynapon Schmölcz Márk Xavér teljesítményéért szoríthattunk, aki 72,40 m-es dobásával felállhatott a dobogó harmadik fokára. Edzője Schaffer Tamás rendkívül elégedett Xavér teljesítményével, büszke arra, hogy ilyen szép helyezést sikerült elérnie.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 08:43, szombat | Helyi sport

Férfi kézilabda NB I - Otthon tartotta a két pontot a Tatabánya

A MOL Tatabánya KC 37-21-re legyőzte vendégét, a Carbonex-Komlót a férfi kézilabda NB I egyetlen pénteki mérkőzésén.

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Szeptember 28. 09:11, szombat | Életmód

Néptánc- és táncházrekord született a budapesti Kossuth téren

Első alkalommal felállították a néptánc magyar rekordját, míg megdöntötték a táncházas körtánc magyar rekordját a résztvevők pénteken Budapesten a Kossuth téren, az Európai Sporthét alkalmával rendezett megmozduláson.

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.