Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2016. Augusztus 06. 00:00, szombat | Helyi

Üzenj Rióba a magyar sportolóknak!

Üzenj Rióba a magyar sportolóknak!

Az M4 Sport és az M5 minden eddiginél több élő adással jelentkezik az idei olimpiáról. Összesen 750 órányi közvetítés foglalja el a két adó képernyőjét augusztusban, és ennek több mint fele élő adás lesz. Nem csak ebben lesz több az idei olimpiai közvetítés a korábbiaknál.

A közmédia idén először két irányba közvetíti az ötkarikás játékokat. A sportolók küzdelmeit az élő adások és az ismétlések juttatják el a nézőkhöz, a televízió munkatársai pedig a nézők hangját viszik el Rióba. Az M4 Sport Facebook oldalán a #veletekvagyunk hashtaget használva bárki üzenhet a magyar csapatnak fotóval, videóval vagy akár csak néhány buzdító mondattal. Az M4 Sport Facebook oldalára érkező szurkolói buzdítások közül naponta több üzenetet is az M4 Sport csapatának tagjai adnak át a magyar sportolóknak. Így a magyar szurkolók hangját is elvisszük Rióba, hogy a sportolóink érezzék, hogy minden magyar velük van a nagy nemzetközi megmérettetésen.

Címkék: rió olimpia 2016

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 10:10, péntek | Helyi

PARFÜMÖKET LOPTAK

A tatabányai rendőrök a lakosság segítségét kérik a bűncselekmény feltételezett elkövetőinek azonosításában.